Huisstijl Breda Bureau Duizenddingen Grafisch
Visitekaartje Breda Huisstijl Bureau duizenddingen

VN Motoren is een occasionbedrijf voor de verkoop en service van motoren. De eigenaren zijn een gepassioneerd echtpaar die van hun hobby hun werk hebben weten te maken. De sfeer van het bedrijf is informeel, persoonlijk contact met de klant is erg belangrijk. Het bedrijf draait om de passie voor motoren. Mensen komen vanuit heel Nederland naar het Brabantse Dongen gereden voor een proefrit.

Vraag

Ontwerp een nieuwe huisstijl voor VN Motoren.  Veel klanten komen via mond-op-mond reclame bij het bedrijf terecht. VN Motoren wilt graag de designs en inhoud van alle communicatie uitingen naar een professioneel niveau brengen. Ze zijn zelf al begonnen met het upgraden van de kwaliteit van fotograferen, door de aanschaf van een SLR-camera. Het bedrijf zit op een industrieterrein en heeft daarom weinig klanten die ‘toevallig’ langs komen. Ook komen mensen, die googelen op 2ehands motor, niet direct bij VN Motoren terecht. Het bedrijf zal dus meer naar buiten moeten treden met zijn communicatie. Hierdoor zal VN Motoren meer bekendheid genereren, bij een breder publiek.

Oplossing

Allereerst deden we onderzoeken naar wat de huisstijl moet uitdragen. Tijdens het proces hebben wij het bedrijf en de doelgroep geanalyseerd middels een benchmark onderzoek. We beantwoorden de volgende vragen: Wie is VN Motoren? Wat zijn de merkwaarden van het bedrijf? Waar wilt het bedrijf in de toekomst staan? en Hoe denkt de doelgroep over VN Motoren?

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de designs. De nieuwe identiteit is consequent doorgevoerd  in alle uitingen, zowel print als digitaal. Naast het logo en visitekaartje hebben we meerdere huisstijl dragers aangepakt. Denk hierbij aan briefpapier, social media content, beachvlaggen,  gevelbord en vouchers.

 

 

Ook opzoek naar een passende huisstijl voor jouw organisatie? Neem even contact met ons op!

Ja! Ik heb een nieuwe huisstijl nodig