Webdesign Breda Website ontwerpen duizenddingen
Webdesign Breda Singlepage parallax duizenddingen

W. van der Zwan & Zn is een familiebedrijf, oprichting in 1888. Ze voorzien internationale klanten van gezonde, voedzame en goede kwaliteit vis. Dit doen ze door op een efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze pelagische vis te vangen, te verwerken en de distribueren. Met respect voor de omgeving waarin ze opereren. Daarmee biedt W. van der Zwan & Zonen een antwoord op de wereldwijd groeiende vraag naar duurzame en betaalbare dierlijke eiwitten. Tegenwoordig voorzien ze wereldwijd dagelijks ruim een miljoen mensen van betaalbaar eiwitrijk voedsel.

Vraag

Realiseer de nieuwe website voor W. van der Zwan & Zn. De oude website sloot niet meer aan bij de nieuwe huisstijl van het bedrijf. Tevens was de techniek achter de website erg verouderd. Door het reclamebureau Heldhavtig is een nieuwe identiteit ontworpen voor het Haagse vissersbedrijf. Heldhavtig ontwierp vervolgens ook ook de designs en layout van de huidige website.

Oplossing

Vanuit de schetsen van Heldhavtig hebben we de vertaalslag gemaakt naar een multi language website. De website is op maat responsive gemaakt voor tablet en smartphone. De website, die draait op het WordPress CMS, is zo ingericht dat de klant nu zelf ook nieuwsberichten kan toevoegen aan de website. Zo kan W. van der Zwan & Zn snel schakelen, zonder dat zij complexe kennis in huis hoeven te hebben.

Check het resultaat op: wvanderzwan.nl

 

Op zoek naar een custom designed Wordpress website? We vertellen er graag meer over.

Ja! Mijn website is aan vernieuwing toe.