>>  Spring Summer 2021 collection | Lookbook video <<

Client

Tresanti

Credits

Bureau Duizenddingen
Dabbe van den Brand
Tim van Laere
Evy van Nispen
Jomayro Rechards
Janick Kemp
Hessel de Graaf

Skills

Video Production
Video Editing
Directing
Photography

Ooit was Tresanti een start-up, een new kid on the block. Maar het modemerk heeft de afgelopen jaren heel hard aan de weg getimmerd. Het is in talrijke binnen- en buitenlandse winkels te verkrijgen en uiteraard ook via de online store op www.tresanti.eu.

De SS21 is de collectie krachtiger dan ooit tevoren. In het brede assortiment aan vinden we talrijke krachtige items. Van essentiële basics tot in het oog springende eyecatchers. De afwerking, prints, kleuren en materialen zijn allemaal met veel zorg samengesteld.

Tresanti is een merk voor de échte man, die zijn kleine ondeugden omarmt. Want dat onderscheid hem van de rest. De temperamentvolle  visie van dit modemerk hebben we benadrukt in de lookbook video van de aankomende zomercollectie. 

De video bestaat uit close-up shots waarbij alle bijzondere details en verrassingselementen strak uitgelicht zijn. In de contrasterende shots komen de verschillende pasvormen van alle items goed naar voren. Het kleurgebruik van de settings en verlichting zijn perfect op de kleuren van de outfits afgestemd.

 >>Campaign Photography<<

 >>Behind the Scenes<<