Tandprothetiek Brabant zit op drie locaties in Brabant. Deze kunstgebitten specialist streeft altijd naar een zeer esthetisch en een goed functionerend gebit. Tijd dus, voor een nieuwe glimlach!

Vraag

De huisstijl van Tandprothetiek Brabant en Mondzorg Brabant is dringend aan vernieuwing toe. De vestigingen in Breda, Oosterhout en Tilburg vallen voortaan allen onder dezelfde naam. Dit zorgt voor het vergroten van de voorsprong op concurrenten. Tandprothetiek Brabant en Mondzorg Brabant zijn toe aan een modern design dat mee gaat met de huidige trends in de medische wereld. De identiteit moet toegankelijker worden. Omdat de Tandprothetiek zich voornamelijk op ouderen richt, is er met zorg gekeken naar een duidelijke leesbaarheid bij elk design.

Oplossing

Als eerste stap is het nieuwe logo ontwikkeld. Bij het  logo en de andere designs is uitgegaan van drie basiskleuren, die terugkomen in alle uitingen. Het logo ademt sfeer en service, de belangrijkste pijlers van de prothetiek.

De nieuwe uitstraling is consequent doorgevoerd in alle communicatie-uitingen. De fotografie biedt een perfecte ondersteuning bij de strakke typografie. De afsprakenkaart, informatiefolders, visitekaartjes, briefpapier en advertenties zijn allen afgestemd de gespecificeerde doelgroep.