Op 9 november 2017 vond in Den Haag Positive Finance Day plaats. Ruim 150 financiële dienstverleners namen deel aan de Positive Finance Day, een initiatief van Dazure en de stichting New Financial Forum. Deelnemers uit de financiële sector laten zien hoe zij met hun bedrijf een positieve, maatschappelijke bijdrage leveren aan de samenleving. Loek Peters (Penoza/maakdeanderbeter.nl) en Indra Frishert (Dazure) verzorgden samen het dagvoorzitterschap.

Financieel dienstverleners kwamen samen bij Aegon in Den Haag om zich met elkaar te verdiepen in een aantal bijzondere initiatieven. Tijdens het evenement lieten de aanwezigen zich informeren en inspireren door gastsprekers als: Kees Klomp, Jolijn Creutzberg (van Hulley), Amba Zeggen (Risk en Governance) Martin Verdonk en Tey El-Rjula, (Tykn).

Tijdens deze dag hebben we alle gebeurtenissen en activiteiten vast weten te leggen. Deze videobeelden zijn samengevat in een filmpje van 2 minuten. Hiermee krijgt de kijker een goede indruk krijgen van wat er die dag allemaal aan bod is gekomen.

Ook opzoek naar een eventregistratie? 

Ja! Ik wil ook een toffe video!