website ontwerpen duizenddingen

Kunstenares Mieke Robben is geboren als molenaarsdochter in een artistieke familie. Als kind was zij creatief maar ze koos voor een opleiding aan de sociale academie. Het creatieve bloed kroop waar het niet gaan kon waardoor Mieke haar kunstzinnige kant verder heeft ontwikkeld. Ze is nu een gepassioneerd portretschilder en -tekenaar. Door haar voorgeschiedenis weet Mieke goed aan te sluiten bij de wensen en beleving van de klant. Haar portretten zijn persoonlijk, kleurrijk en altijd goed getroffen.

Vraag

Ontwerp en realiseer een nieuwe website voor Mieke Robben.De huidige website was erg verouderd. De website was niet optimaal ingericht voor conversie, kunstwerken werden klein weergeven waardoor het ontbrak aan kracht en eenvoud. Het design sloot niet meer aan bij de huidige webtrends.

Oplossing

Op basis van een aantal designvoorstellen hebben we ervoor gekozen om de kunstwerken zo groot mogelijk uit te lichten op de website. Het streven is om de online kijker het idee te geven dat hij de schilderijen letterlijk kan voelen.

 

Ook opzoek naar een website voor jouw onderneming? Laat het ons weten!

Ja! Ik heb wil een website