Klantrede Heroes event bedrijfsfilm duizenddingen breda

H3ROES is een coöperatieve vereniging van professionals die samen de ambitie hebben om Nederland klantgerichter maken. Het zijn specialisten, op gebieden die sterk met klantgericht ondernemen te maken hebben, zoals onder meer marketing, sales, HR en leiderschap.

Vraag

De Klantrede 2017 is ontstaan in Kasteel Woerden. Op donderdagmiddag 8 december hebben meer dan 35 professionals uit diverse sectoren hun krachten gebundeld om de Klantrede 2017 op te stellen. De Klantrede is een jaarlijks overzicht van trends en ontwikkelingen, die door H3ROES wordt uitgebracht om ambitieuze professionals te helpen een volgende stap in de klantgerichtheid van hun organisatie te maken en daarmee bij te dragen aan de missie van H3ROES: Nederland klantgerichter maken. Creëer een passende en blijvende indruk van de middag waarop H3ROES haar Klantrede op heeft gesteld.

Oplossing

De gehele dag, van introductie tot brainstorm en van borrel tot presentatie is in een filmpje samengevat. De videoimpressie heeft een lengte van 2 minuten en is daarmee een korte impressie geworden. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen tijd en boodschap: een video moet tot het einde boeiend blijven, maar tegelijkertijd ook bondig de boodschap overbrengen.

 

 

Ook opzoek naar een passende bedrijfsfilm voor jouw evenement? Shoot the messenger!

Ja! Ik wil een video bedrijfsfilm