Huisstijl breda

De Graanbeurs is een club en nachtcafé met een ruim verleden. De Graanbeurs heeft dan ook al een eeuw een succesvolle invulling. Het monumentale pand aan de Reigerstraat kent al vele jaren grote groepen mensen voor een gevarieerde avond stappen. Ook muzikaal heeft de Graanbeurs al heel wat geboden. De Spock bood de springplank voor DJ’s als Cor Fijneman, Funkerman en de wereldberoemde Tiësto

Vraag

De Graanbeurs Breda is een begrip, en dat willen we graag zo houden. Het logo werd klakkeloos overgenomen van de vorige eigenaren. En een echte identiteit of huisstijl had de nachtclub niet. Tijd dus om alles in een nieuw jasje te steken. Er was dringend de behoefte aan een nieuw logo, strak en eigentijds. Hierdoor kan de grootste uitgaansgelegenheid in de binnenstad van Breda er weer jaren tegenaan.

 

Oplossing

Om de Graanbeurs een extra boost te geven de zaak geheel opgeknapt. De 3 zalen van de nachtclub zijn aangepakt met nieuw licht, geluid en een lik verf. Bureau Duizenddingen zorgde voor de bewegwijzering en signing binnen. Ook het logo en het kwartaalprogramma op de buitengevel zijn aangepakt. Zowel binnen als buiten is het flightcase element doorgevoerd in de huisstijl. Buiten zijn vlakken gemaakt, waarop wekelijks affiches voor nieuwe events aangebracht worden. Deze vlakken zijn fotografische beelden van flightcases. Alle algemene uitingen van de graanbeurs hebben deze zelfde stijl. Denk bijvoorbeeld aan maandprogramma’s, prijzenlijsten en cocktail aanbiedingen.

De flightcase komt van het idee dat de Graanbeurs graag grote artiesten en Dj’s aantrekt . Deze spraakmakende evenement zorgen voor veel gesjouw met flightcases vol licht, geluid en andere apparatuur.

In het logo zijn twee kleine illustraties van graan verwerkt. Om de naam eer aan te doen, en om de strakke omlijning en typografie speelser karakter te geven.

Heb je het gevoel dat de huisstijl van bedrijf niet meer van deze tijd is? Neem even contact met ons op dan doen wij gratis een huisstijl-check.

Ja! Ik wil ook een toffe huisstijl