Client

Surplus, Jongerenwerk
Starters4Communities
Gemeente Zundert
Gemeente Breda

Credits

Bureau Duizenddingen
Dabbe van den Brand
Tim van Laere
Evy van Nispen

Skills

Video Production
Video Editing
Directing
Photography

 >> Jongerenwerk x Starters4Communities x Surplus | Ik wil Fiks <<

Fiks is onderdeel van MDT (Maatschappelijke Diensttijd), een overheidsprogramma waarin jongeren worden uitgedaagd impact te maken op de maatschappij. De deelnemers gaan een half jaar lang 20 uur per week aan de slag bij een maatschappelijke organisatie. Tijdens het traject volgen ze cursussen en worden ze gecoacht. Met als resultaat het ontdekken van hun passie en talenten. 

In samenwerking met Goedzooi, en in opdracht  Surplus, Jongerenwerk, Starters4Communities, Gemeente Zundert en Gemeente Breda ontwikkelde wij de campagnefilm en fotografie voor de lancering van FIKS.

Aan de hand van het Mission Statement schreven we de tekst voor de voice-over en het ontwikkelden wij het script. We gingen flink aan de bak met het fiksen van props, acteurs en locaties. Mijndert Rodolf sprak de voice-over in. 

De video en foto’s zijn  ingezet bij de lanceringscampagne om deelnemers te werven. Meer informatie  lees je in de lokale pers: Zoektocht naar passie ‘hell of a job’? Fiks fikst het voor jongeren in Breda en Zundert  en via de officiele website www.ikwilfiks.nl

 >>Campaign Photography<<

 >>Behind the Scenes<<