Webshop laten maken breda
Webshop design maken

Creative Use of Technology is een creatief bedrijf dat werkt met technieken als 3D-printen en lasersnijden. Alle producten die ze verkopen worden in hun eigen laserlab geproduceerd. Sommige producten zijn direct te bestellen via de webshop, anderen kunnen door een klant volledig gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan snijplanken, horloges en telefoonhoedjes. In deze producten kunnen persoonlijke boodschappen of illustraties gegraveerd worden. Zo word iedere creatie een uniek product.

Vraag

Ontwerp een nieuwe website, inclusief webshop, gericht op in-house-ontwikkelde producten van CUT. De huidige webshop van Creative Use Of Technology was erg verouderd. De website was niet optimaal ingericht voor conversie, fotografie was slordig en het design sloot niet meer aan bij de huidige webtrends.

Oplossing

In opdracht van het creatieve bedrijf CUT ontwikkelden wij een nieuwe webshop inclusief passende film en productfotografie. Allereerst keken wij naar de focuspunten van het bedrijf. Waarbij de nadruk op de customizable producten binnen de huidige collectie moest komen te liggen. Hiernaast worden ook de de andere producten uit de store onder de aandacht gebracht. Wat meer op de achtergrond komt zijn de B2B mogelijkheden die CUT aanbied, te vinden middels een portfolio pagina en contactformulier.

Om de hoge kwaliteit te waarborgen hebben we alle producten van CUT opnieuw gefotografeerd. Tevens zijn er door Fotografe Anne Paternotte sfeerfoto’s gemaakt, die prachtig werken in combinatie met alle andere foto’s op de productpagina’s. Het filmpje dat we hebben geproduceerd voor de header van de website geeft een kijkje achter de schermen bij het creative lab. Een verlengde versie van dit filmpje wordt via social media advertenties ingezet om extra bezoekers naar de webshop te trekken.

Wij zijn trots op het resultaat!

Webshop Creative Use Of Technology