>>  Breda Marketing & Ondernemersfonds Breda | Tegenslag en je rug rechten <<

Client

Breda Marketing
Ondernemersfonds

Credits

Bureau Duizenddingen
Dabbe van den Brand
Tim van Laere
Evy van Nispen
Breda Marketing
Futuredome Events
Franky van Dorst
Demian Polane

Skills

Concept & script
Video Production
Directing
Sound & Light
Video Editing
Photography

Voor het Ondernemersfond & Breda Marketing produceerden we een reeks video’s met Bredase ondernemers in de hoofdrol. De campagne werd zowel online als offline uitgerold. Het doel is om de inwoners van Breda ervan bewust te maken dat lokale ondernemers hun loyaliteit harder nodig heeft dan ooit. In tijden van de corona-crisis hebben de ondernemers alle steun nodig om te kunnen blijven bestaan.

Elke van de 3 video heeft weer een andere laag , waarmee de serie in zijn totaliteit een krachtig totaalbeeld laat zien.

INTRODUCTIE ‘KOOP LOKAAL CAMPAGNE’

De eerste video is een noodkreet naar alle bewoners van Breda. Samen met ontwerpbureau Opera is de campagne ‘Breda Koop Lokaal’ opgezet. Bredanaars worden bewust gemaakt  van de kracht van lokaal kopen. Met z’n allen kunnen we steun bieden aan lokale ondernemers.  Door lokaal te kopen zorgen wij ervoor dat ze overeind blijven in deze moeilijke tijd. 

VERDIEPING ‘DOOR HET OOG VAN DE ONDERNEMERS’

De tweede video uit de reeks is samenstelling van diepte-interviews met een zeer diverse selectie van ondernemers. Want of het nu gaat om horeca, retail of evenement, allen zijn ze zwaar getroffen. Allen hebben ze tegenslagen gehad. Maar ze zagen volop kansen en grepen deze met beide handen aan. Het gaat over ondernemen met lef en het leven leiden dat je lief hebt. Over het hart van Breda dat altijd blijft kloppen.

VIERING ‘TERRAS OPENING’

De afsluitende video gemaakt als bedank aan alle ondernemers. Als viering dat op 1 juni 2020 de terrassen en horeca weer open gaan. Het is tevens de afsluiting van de campagne campagne. 

.

Op bredakooplokaal.nl is een overzicht te vinden van alle deelnemende ondernemers. Inmiddels zijn vrijwel alle ondernemers gelukkig weer gewoon open op de tijden die we gewend zijn.

 >>Introductievideo Koop Lokaal Campagne.<<

 >>Door het oog van de ondernemer (verdieping).<<

 >>Behind the Scenes<<