Aftermovie Breda Bedrijfsvideo duizenddingen

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst.

Als heus dorpje binnen het jaarlijks terugkerende Breda Barst Festival staat Suikerbeat garant voor de fijnste beats; van house tot techno en van hiphop tot r&b.

Vraag

Maak een aftermovie van de bezoekers en artiesten op Suikerbeats 2016. Leg de belangrijkste artiesten vast en zorg ervoor dat de bezoekers het festival kunnen herbeleven bij het terugzien van het filmpje.

Oplossing

In opdracht de organisator, Breda Barst, maakten wij dit weekend beelden van de optredens op het Suikerbeats podium. Er waren optredens van onder andere David Ghetto, Kris Kross Amsterdam, Swingdeep, Moody Mehran en Carlos Valdes. De mix van het publiek, van jong tot oud, zowel overdag als s’avonds, maakte de sfeer zo bijzonder. Uiteraard was het geweldig om te filmen. Veel interactie met het publiek zorgde voor de leuke beelden bij de enthousiaste bezoekers.

 

Ben jij ook opzoek naar een aftermovie voor jouw evenement? Neem even contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Ja! Ik wil ook een toffe aftermovie