fotografie breda
fotografie breda

Waar drink je de beste koffie en eet je de lekkerste sushi in Breda? En waar vind je die ene unieke conceptstore van creatieve ondernemers en drink je een kop koffie met een fiets aan de muur? Winkelcentrum Barones Breda bedacht de Hotspot Route waarmee bezoekers de leukste plekjes van Breda kunnen ontdekken.

Vraag

Voor deze hotspot route moesten de leukste plekjes van Breda worden vastgelegd. De hotspot route bestaat uit 8 stappen/locaties waar leuke dingen te doen zijn. De bedoeling is dat een bezoeker van Breda de Barones als centraal punt ziet om vanuit te vertrekken. Tijdens de route kom je onder andere terecht bij: The Tosti Club, SLOO Lunchbar, Taste the Original, Chocoloate Company, Barlucca, Bardot, Bonk, De Beyerd, Kamu Breda, Yirga, WEST, Peb, Epic, Booze en Geisha Lounge.

Oplossing

Wij zijn het mooie Breda doorgegaan om op alle hotspots prachtige sfeerfoto’s te maken. De stijl van de fotos moest corresponderen met de de nieuwe huisstijl van de Barones. Dit resulteerde in een serie van 55 foto’s van 55 hotspots.  De Barones heeft een selectie heeft gemaakt en deze in de Hotspot Route opgenomen..

Bekijk de hotspotroute van de Barones

 

Heb je het gevoel dat de visuele communicatie van uw bedrijf niet meer van deze tijd is? Neem even contact met ons op dan doen wij gratis een grondige check.

Ja! Ik wil ook toffe sfeerfotografie